Fellesinnsatsen 2019!!

Tor Nygard
15.02.2019
Vi setter i gang Sportslotteriet 2019! Premier vanker til de som selger mest.
Turn, Cheerleading og Dans er gøy! Det er en ørliten hake ved moroa – det koster veldig mye penger å holde det gående.

edlemskontingent, treningskontingent og diverse tilskudd er ikke nok til å dekke alle utgifter. For å kunne holde prisene nede for alle våre medlemmer, vil våre medlemmer få tilsendt et håndterbart antall skrapelodd fra Flerforbundets skrapelotteri, og i oktober/november får alle våre medlemmer tilsendt julekalendere for salg. Vi setter samtidig i gang en konkurranse. De som selger mest har mulighet til å være med i trekning om flotte premier

Konkurranse (avsluttes 15. April)

Premie 1: Den som selger 75 lodd eller fler er med i trekningen om gratis treningsavgift tilsvarende verdi 1220,-, (1 vinnere)

Premie 2: Den som selger mellom 50-74 lodd er med i trekningen om gratis treningsavgift tilsvarende verdi 970,- (2 vinner)

Premie 3 Den som selger 35-49 lodd er med i trekningen av en overraskelse premie (6 vinnere)

Lotteriet arrangeres av Norges Bandyforbund, Norges Basketballforbund, Norges Bokseforbund, Norges Bordtennisforbund, Norges Bowlingforbund, Norges Danseforbund og Norges Gymnastikk- og Turnforbund.