Innhold
1
Zumba for voksne

Dette er et tilbud for alle voksne som vil trene. ​Zumba og ha en morsom treningsøkt. Her er det ingen krav til å være topptrent, samtidig som  de som  trenger utfordringer også skal få det.  20, 30, 40 , 50+ osv...  , dette er et tilbud for dere alle..

2
Zumba for Kidz

Tilbud for barn fra 6-9 år. Zumba Kidz er laget for å kombinere bevegelse, musikk og å ha det gøy og sosialt. Samtidig er det helsegevinst for barna. Disse fitness timene er kule, med høy energi og fart med spesielt tilpasset koreografi og barnevennlige rutiner med musikken som barn elsker. Det er Hip-hop, reggaeton, cumbia og mer til.  Zumba kids inspirerer barna til å uttrykke seg selv gjennom bevegelse og lek og samtidig ha en helsegevinst og gir velvære.  Unger elsker det fordi det er noe nytt, spennende og morsomt. Foreldrene kan glede seg over helsegevinsten barna får som  økt fokus, større selvtillit, mestringsfølelse og bedre koordinasjon. Passer både gutter og jenter

6
Hvor

​Vi tilbyr Zumba på Åreppen skole gymsal, Skogmo skole gymsal og Gystadmarka barneskole. Se timeplan for treningstider . Dette er et tilbud for Voksne .

8
Hva er Zumba

Zumba er en treningsform som har røtter fra latinamerikanske pulserende rytmer som ved hjelp av god musikk gir deg god stemning og masse energi, og en av grunnene til at konseptet har blitt så enormt populært er at det er et enkelt program de fleste kan mestre.
Zumba skal også gjøre at du får brukt hele kroppen med enkle trinn. Dette er en time som både er utrolig slitsom og morsom. 

(Kilde kk.no)

10
Passer Zumba for meg?

Dette er faktisk en time som passer «for alle», så fremt du er glad i musikk, bevegelser og dans. Du bestemmer selv hvor hardt du skal presse deg i løpet av timen, og dersom du er ute etter litt morsom variasjon i treningshverdagen, er dette et svært godt alternativ. 
Siden trinnene er såpass enkle og du selv bestemmer nivået, kreves det ikke at du er i knallform eller har danseerfaring for å delta. 

(Kilde: kk.no)

 Nyheter

 

 

 

 

 

 

 I fokus

 Alle nyheter