Tilbudet vårt

UGT Miracle som cheergruppa til Ullensaker gym og turn ligger på øvre romerike. Nærmere bestem i Ullensaker. Vi har 5 cheergrupper:  Violets 12-15, Glory 10-11, Twist 7-9 og Starlitz 7.9, Highlight (10-11).  Det er også opprettet et rekruttparti som er på Allergot skole. Treningsstedene er Gystadmarksa skole på Jessheim, Allergot og Vesong /Bakke skole på Kløfta. Ettterhvert vil medlemmene delta i oppvisninger og konkurranser. Deltagelse  på Konkurranser og oppvisninger er obligatorisk og man er forpliktet til å møte til trening. Innkjøp av utstyr som drakter til oppvisning m.m. vil være ekstrakostnader. Vi jobber mot NM 2019 i aldersgruppen 12-15 år.CheerVv   leading akershus.

Forventninger og krav til utøverne

Vi ønsker utøvere som er motiverte, og som syntes denne sporten er gøy. Dette er en lagsport som forventes 100% oppmøte, Hvis en uteblir fra trening vil  det gå ut over hele laget. Vi håper at utøverene skal få gleden av utfordringer, mestringsfølelse og mål vi setter som ett lag. Vi ønsker alle skal føle seg velkommen i denne sporten når det kommer til trivsel og samhold. Null totleranse for mobbing. ​

Alle nyheter